O vizita la salon nu trebuie sa fie un cadou rar – afla despre Stailer si cum te poate ajuta

In ultima vreme mai ales din cauza pandemiei probabil, ne-am reorientat in ceea ce priveste serviciile pe care le alegem. Suntem mai precauti si evitam aglomeratia. Insa nu trebuie sa uitam in toata aceasta poveste despre propriul look. Sa mergi la salon nu este nici moft, nu este nici un cadou pe care sa ti-l faci rar, ci chiar o necesitate lunara.

Nu vorbim neaparat de faptul ca femeile sunt poate adeptele mersului la salon cu o mai mare frecventa decat barbatii. In fond si unii si altii au aproximativ aceleasi nevoi la capitolul ingrijire. In fine, oricum ar fi, Stailer le poate fi de mare folos tuturor. Iata si cum!

Ce este Stailer

Vorbim despre o platforma ce permite sa iti programezi vizitele la salon cu mult mai mare usurinta. Din cateva click-uri poti seta tot ce iti doresti, de la alegerea in sine a salonului si pana la programare, anularea acesteia sau setarea unui reminder care sa iti aminteasca cand trebuie sa te pregatesti pentru programarea facuta. Vezi site-ul Stailer.ro si vei intelege mai bine despre ce este vorba.

Vopsitul parului spre exemplu nu este un rasfat neaparat, cat o necesitate. Ajungi la varsta la care firele de par albe incep sa apara si nu le mai poti ascunde, precum nici nu le poti vopsi cu orice pentru ca vopseaua din comert nu are acoperire buna. Preferi sa mergi la salon pentru un aspect impecabil, un rezultat profesional si de durata. Iar mersul acesta la salon nu trebuie sa fie un chin.

Concret, cauta pe Stailer cand si unde ai avea un loc liber pentru un vopsit. Vopsirea parului la salon in Oradea, Cluj, Iasi sau Timisoara nu trebuie sa fie un proces anevoios, daca alegi sa te programezi prin Stailer. Selectezi acest serviciu si intervalul orar cand vei dori sa mergi. Platforma iti selecteaza instant unde exista disponibilitate. Poti selecta si in functie de preturi. Asta pentru ca ai toate detaliile aferente, de la locatia in sine si la ce distanta de tine este un salon si pana la preturile practicate si durata estimativa de timp pentru care vei sta acolo. Ai fotografii si recenzii, deci cam tot ce ar fi necesar sa fii convins ca ai facut o alegere buna.

Totul este gratuit!

Nu te preocupa ca pentru confortul tau vei plati mai mult un serviciu. De fapt crearea unui cont in aceasta platforma este gratuita, administrarea contului acestuia este la fel. Asadar nu iti mai ramane decat sa incerci aceasta varianta si sa descoperi pe cont propriu diferentele.

Cu Stailer nu mai stai in asteptare, nu mai suni in disperare pana cand sa gasesti un loc liber la salon. Practic iti scurtezi drumul pana la partea concreta in care ajungi la salon. Este mai simplu ca oricand si te ajuta sa elimini acele bariere ce tin de orar spre exemplu. Poti programa totul oricand, ai confirmarea pe loc.

Afla mai multe despre Stailer din cadrul paginii oficiale sau scriind la support@stailer.ro.

Despre admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *