Bonusul fara depozit, o atractie pentru pasionatii de joc

Nu este o necunoscuta faptul ca tot mai multe cazinouri se folosesc de strategii pentru a atrage jucatori. Se ofera chiar si bonus fara depunere, in conditiile in care lanseaza provocarea de a juca tot felul de jocuri, de a paria, pentru ca ulterior dorinta jucatorului sa primeze si acesta sa continue jocul, cu banii proprii.

Faptul ca acele pariuri bonus fara depunere inseamna zero angajament din punct de vedere financiar, adica nu conteaza daca jucatorul isi creeaza un cont, face o depunere in cont sau nu. Pur si simplu validarea datelor sale pe un cont unic in cadrul platformei unui cazino anume atrage cu sine si obtinerea unui bonus. Atentie, in unele cazuri se cer confirmari multiple si se astepta ca din partea jucatorului sa vina si cererea de bonus. Daca de la ziua activarii de cont si pana la o data limita nu se cere bonusul, acesta expira si nu mai este valabil.

Exista numeroase tipuri de bonusuri case de pariuri online. Unele au in vedere doar anumite tipuri de jocuri sau pariuri. De obicei se poate pastra castigul din bonusul fara depunere. In orice caz, jucatorul trebuie sa verifice care sunt termenii si conditiile aferente fiecarui tip de bonus. Singura limitare a jucatorilor se refera de cele mai multe ori la retragere. Pentru a nu fi inselati, au lansat nu doar oferte de acest gen, ci si un sistem care sa previna fraudarea.

Pescuieste ofertele

Astfel de bonusuri se acorda de cele mai multe ori de casele de pariuri mici. Acestea nu au neaparat o imagine solida pe piata de profil si astfel compenseaza cu bonus mai mare, fara depozit.

Jucatorii profesionisti stiu ca in general acele cazinouri care ofera astfel de bonusuri, fara depunere, fac tot posibilul ca acel bonus sa fie folosit, rulat si nu retras. Daca intentia este aceea de a grabi procesul pana la retragere ar trebui alese jocurile cu 100% miza. Acestea sunt in general jocuri slot, cu sansa de castig mica pe termen lung. Nu implica strategie, dar unii chiar asta prefera.

Cat despre cum si unde se gasesc acele case de pariuri cu astfel de oferte trebuie spus ca desi numarul nu este unul foarte mare, se gasesc locatii de acest gen. Sunt operatori licentiati, ceea ce ofera mai multa incredere jucatorilor. Totusi, interesul este de fiecare data cum sa converteasca bonusul in bani si aici termenii sub care se ofera bonusul trebuie cititi, pentru ca difera de la o casa de pariuri la alta.

Din fericire, mediul online faciliteaza modul de joc, ba chiar scurteaza din timpul de cautare al casei de pariuri dorita. Platformele de acest gen sunt nenumarate. Pentru cei interesati cota2.ro este o recomadare, acolo unde lumea pariurilor se infatiseaza.

Este poate fireasca goana dupa bonusuri, insa fiecare jucator trebuie sa se gandeasca in ce masura are si timp sa investeasca in pariuri sau jocuri de orice fel. Din ideea unui bonus pur si simplu lipsit de responsabilitatea de a depune, multi acceseaza tot felul de conturi de pe platform diferite, dar uita sa se foloseasca eficient de acestea.

Despre admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.