Stailer este cel mai bun motiv de a trece la programarea online la salon

Fiecare domeniu este puternic influentat de utilizarea internetului si asta s-a vazut mai ales acum de cand am fost loviti de pandemie. Comenzile online au devenit practic o metoda de supravietuire, iar acum chiar si programarile la salon se pot realiza astfel. Intrand pe Stailer, vei observa ca e o mare diferenta intre a pierde minute bune din viata cautand un loc la salon si a gasi unul oricand, dupa bunul tau plac, in functie de cand doresti tu – mai multe detalii vezi aici.

Iata de ce Stailer revolutioneaza domeniul hair&beauty

Aceasta platforma a fost special conceputa pentru cei care nu au timp si nici rabdarea necesara de a cauta pe internet saloane ca mai apoi sa sune la fiecare, primind doar raspunsuri negative. La fel cum folosesti filtrele de cautare cand vrei un articol de imbracaminte anume, o anumita culoare, un anumit material, un anumit interval de pret, la fel poti folosi Stailer.ro ca sa reduci din numarul de saloane, obtinand doar lista care te intereseaza. In functie de preferintele tale, ca esti barbat sau femeie, serviciul de beauty dorit, locatie, data si ora disponibilitatii tale, primesti nici mai mult nici mai putin, ci fix saloanele de interes.

Stailer isi doreste sa ia tara prin invaluire exact ca frigul din acest moment, rapid si peste noapte. Momentan activeaza doar in Cluj Napoca, Timisoara, Iasi si Oradea. Femeile pun mult pret pe infatisarea lor, caci nu se stie niciodata cand se pot intalni cu iubirea vietii si trebuie sa arate bine, de aceea daca esti in cautarea unui salon pentru coafura si vopsit in Timisoara, stilistii din lumea Stailer te intampina cu drag pentru a se asigura ca tu arati perfect in orice moment al zilei.

Ce avantaje ai utilizand Stailer

In primul rand trebuie sa mentionam faptul ca este complet gratuit si cui nu-i plac lucrurile gratis? Facandu-ti programari pe Stailer, le poti gestiona cand vrei tu, la orice ora din zi si din noapte si le poti chiar si anula fara a da socoteala cuiva. Stilistul tau va primi din timp o instiintare pentru ca el sa-si reorganizeze agenda. Iar daca vreodata intervine ceva si unul dintre ei nu poate sa te primeasca, la fel vei fi anuntata si tu printr-un sms in timp util ca tu sa gasesti un alt salon.

Stailer te aduce mai aproape de stilisti, indiferent de ce serviciu ai avea nevoie. Le poti compara serviciile oferite, preturile, pozele realizate in salon, totul ca tu sa iei decizia care se potriveste nevoilor tale. Fie ca e vorba de un simplu pensat, epilare profesionala sau chiar un masaj relaxant, orice iti doresti este mult mai la indemana. Economisesti timp, energie si nu iti mai faci nervi inutili. Poti ajunge la orice eveniment aratand trasnet, caci sigur se gaseste un salon sa te faca sa radiezi in cel mai scurt timp.

Trebuie sa te convingi singura de toate aceste lucruri, trecand pe Stailer, noul shortcut dintre clienti si stilisti.

Pentru mai multe detalii le poti scrie la support@stailer.ro.

Despre admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *