Valoare și protecție cu rulourile exterioare pentru ferestre – vezi toate informațiile aici

rulouri exterioare alexiana

Fie că stai la bloc sau la casă în mediul urban, sau rural, este bine să te asiguri că ai o locuință dotată cu multe funcționalități, prin care să-i asiguri mai multă protecție. Intemperiile pot să afecteze aspectul casei tale. Cum? Treptat, vremea instabilă de afară poate să afecteze geamurile și ușile casei tale.

Când ne gândim la propria locuință, vrem să fie cât mai protejată posibil, să ne asigure căldură, să fie locul care să ne asigure liniște și intimitate, ajutându-ne să ne deconectăm de lumea exterioară.

Care sunt avantajele rulourilor exterioare?

Apelează la rulourile exterioare de pe Alexiana Group ca să te poți bucura de o durabilitate mai mare a geamurilor tale. Geamurile casei sunt afectate, în timp, de diferite condiții de vreme, de praf și alte aspecte ce nu pot fi controlate. Alege să le ferești de aceste lucruri, prin montarea unor rulouri exterioare, vezi toate informatiile aici. Pe lângă asta, prezența acestor rulouri o să facă imposibilă intrarea prin efracție.

O să ai intimitate garantată. Pe lângă că o să te ferească de soarele puternic care îți dădea trezirea la prima oră a dimineții, o să izoleze fonic casa. Poate stai într-o zonă foarte aglomerată și circulată de mașini sau oameni, iar aceste aspecte nu te lasă să te odihnești cum trebuie. Nu, nu trebuie să te muți ca să ai parte de liniște și un somn odihnitor. Poți apela la rulourile exterioare pentru asta.

Facturile la gaz, pe  timpul iernii, îți dau bătăi de cap? Uneori, dacă ferestrele sau ușile nu sunt montate cum trebuie, o să ai pierderi de căldură și o să observi că scoți cam mulți bani din buzunar la plata facturilor. Rulourile exterioare o să izoleze termic și o să ai o temperatură constantă în casă, indiferent de anotimpul de afară. Bucură-te de căldură iarna și de răcoare vara, fără să trebuiască să faci cine știe ce schimbări la nivelul locuinței tale.

De ce să alegi rulouri exterioare pentru ferestre de la Alexiana Group?

  1. Materiale de calitate – sunt făcute din aluminiu, iar asta o să asigure o durabilitate mai mare.
  2. Acționare automată și manuală – în funcție de preferințele pe care le ai, poți apela la rulouri exterioare cu sistem de acționare manuală sau automată. Dacă vrei să te bucuri de mai multă comoditate, apelează la cele automate, care sunt controlate prin telecomandă. Nu mai trebuie să te ridici din pat, ca să faci umbră în cameră, dacă te deranjează soarele de afară.
  3. Se pot monta pe geam, pe perete sau chiar se pot integra în zidărie, deasupra tâmplăriei.
  4. Oferă deplasare și montare gratuită. Echipa de la Alexiana Group se va ocupa de tot, fără să plătești nimic în plus.
  5. Îți oferă garanție de 11 ani la produsele cumpărate. De asemenea, dacă nu ești mulțumit/ă de ele, le poți returna în 45 de zile.

Bucură-te de mai multe beneficii, prin folosirea unui singur produs. Intimitate, izolare termică și fonică, versatilitate și durabilitate. Toate acestea într-un singur produs.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *