Trimite SMS gratuite

Trăim într-o lume în care viteza de răspuns contează. Pentru mine, cel puţin, contează chiar mult. Indiferent de reţeaua în care te afli, fie ea Orange, Cosmote sau Vodafone, îţi alegi (dacă ai Prepay) opţiunea cu nşpemii de minute şi SMS-uri în reţea.

Însă, rareori sunt cei care aleg SMS naţionale, şi uite că nu pot da SMS în altă reţea când ai nevoie.  Sau, uneori rămâi fără opţiune şi ai nevoie de să dai un mesaj urgent. Ce te faci în acel moment, mai ales dacă nu ai un prieten cu telefon aproape?

Există pe piaţă www.alertsms.ro locul de unde poţi trimite mesaje gratuit.

Ai 15 mesaje gratuite pe Orange, 5 pe Vodafone şi 5 pe Cosmote zilnic. Înregistrarea se face într-un minut iar panoul de control este foarte uşor de folosit. Ai tot felul de chestii, precum semnătură şi mesaje de tip alertă.

Poţi să programezi când să se trimită un mesaj. Ce să mai zic, tehnologie nu glumă.

TOTUL ESTE GRATUIT ŞI  VA RĂMÂNE GRATUIT!

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

5 comentarii

  1. Si eu folosesc alertsms.ro si il recomand tututor. Este gratuit, pot seta sa trimit mesaj la o anumita ora chiar daca nu sunt la calculator. Iubesc site-ul asta 🙂

  2. sper ca sa reusesc sa trimit sms si sper sa fie d folos

  3. Functioneaza impecabil, si setarea alertelor tip sms este o adevarata salvare.

  4. SMS Gratuite in toate retelele romane (orange, vodafone, cosmote) http://www.alertsms.ro/inregistrare/45c48cce2e2d7fbdea1afc51c7c6ad26 reincarcarea este zilnica si functioneaza 100% incearca!

    NOU! Se poate accesa site-ul si pe mobil! Functionabil 100%.

  5. cum efectuez acel mesaj gratuit

Comentariile sunt închise.