Trimite mesaje gratuite pe Orange, Vodafone si Cosmote

logo alertsms.ro

logo alertsms.ro

Se intampla uneori sa ramai fara credit in exact atunci cand ai nevoie mai mult. Si chiar daca n-ai credit, dar ai o optiune cu mesaje + minute, tot nu e indeajuns pentru ca mesajele nelimitate sunt doar in retea, in schimb pe alte retele ai un numar limitat de mesaje, sau mai rau, nu ai deloc.

Si e uneori frustrant ca nu poti trimite un mesaj pentru ca ai ramas fara credit. Pentru ca in ziua de astazi, toti isi cumpara cartela reincarcabila cu suma exacta pentru optiune.

UPDATE: Acum AlertSMS.ro ofera mesaje NELIMITAT, indiferent de retea

Si daca ai ramas fara credit si vrei sa trimiti un sms gratuit tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe www.AlertSmS.ro (sms gratuite, mesaje gratuite, alerte gratuite, pe scurt, totul gratuit) si sa te inregistrezi. Dureaza mai putin de un minut si ai zilnic 15 mesaje pe Orange, 5 mesaje pe Vodafone si 5 mesaje pe Cosmote. Important este ca aceste mesaje sunt gratuite. Nu exista nici un cost ascuns, nu trebuie sa te abonezi la nu stiu ce newsletter si nici nu esti baricadat de reclama agresiva.

Sunt cateva bannere pe site si acelea sunt ale sponsorilor. Chiar nimic nu se poate, trebuie sa-si acopere cheltuielile administratorii.

Site-ul Alertsms.ro ofera cele mai bune servicii din Romania de acest fel. Oferta lor este imbatabila in momentul de fata si se preconizeaza un numar mare de sms-uri zilnic disponibile pentru utilizatori.
– se trimit peste 100.000 mesaje lunar in momentul de fataCateva statistici despre AlertSMS.ro:

– sunt peste 8000 utilizatori inregistrati
– platforma are in momentul de fata peste 27.000 linii de cod
– peste 46.000 vizite lunar si 20.000 de unici lunar

Platforma este in continua dezvoltare si implementeaza noi functii pentru utilizatorii ei. Ea ofera deja API Gateway, un modul care poate fi integrat in site-ul tau si sa primesti sms pe telefon ori de cate ori primesti o oferta de la un potential client. Pentru cei care au nevoie de mai multe mesaje exista si upgrade de cont, pentru VIP care ofera mesaje in functie de necesitatile fiecaruia.

Pe AlertSMS.ro mesajele sunt free si asa vor ramane. Astfel ca puteti trimite mesaje orange, mesaje vodafone si mesaje cosmote gratis. Un sms gratuit te poate ajuta la nevoie.Iar acest lucru iti este oferit de catre AlertSMS.ro, care ofera servicii de tip sms in Romania.

Daca folositi sau o sa folositi acest serviciu, nu uitati sa-mi transmiteti parerea voastra in sectiunea de comentarii.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

10 comentarii

 1. Si sms-gratuite.ro este o optiune foarte buna:P

  1. Nu mai buna ca http://www.alertsms.ro Luciane. Sunt multe diferente de calitate intre cele doua proiecte. Sms-gratuite.ro are un design si o uzabilitate mai proasta fata de alertsms.ro, este impanzit cu reclama adsense (3 de tip banner si 2 de tip text).

   Iar cel mai important aspect, sms-gratuite.ro ofera 250 sms orange, 100 cosmote si 50 vodafone lunar gratuit. AlertSMS.ro ofera ZILNIC 15 sms orange, 5 sms cosmote si 5 vodafone. Calculeaza, si vezi ca asta inseamna lunar, 450 sms orange, 150 sms cosmote si 150 vodafone.

   Net superior celor de la sms-gratuite.ro. Plus ca administratorii anunta un sistem ce reincarca numarul de sms-uri gratuite de pe toate retelele la fiecare 5 minute. Adica in 24 de ore, te poti folosii de cateva mii de mesaje absolut gratuite.

 2. Sms gratuite in vodafone orange si cosmote http://www.alertsms.ro/inregistrare/72b32a1f754ba1c09b3695e0cb6cde7f reincarcarea zilnica si functioneaza 100% daca nu crezi incearca si ai sa vezi!

  1. NOU!!! Acum se poate accesa alertsms.ro si de pe mobil!

 3. Am făcut o probă: merge. Mersi mult!

 4. bufonul meuuuu ce facii dormi

 5. nice:D

 6. stiu un site mai bun see you 9999 msje in reteaua orange.cosmote si vodafone 😀

Comentariile sunt închise.