Succes in cautarile locale

Afaceri

AfaceriMulte afaceri locale sunt astazi coplesite de o varietate de alegeri de marketing local disponibile. Spre deosebire de vremurile demult apuse cand cateva zone de reclame acopereau majoritatea audientei, volumul pur de optiuni de marketing a aplatizat aparent atingerea unui canal reclame.

Detinatorii de afaceri vad toate modurile diferite pe care le cauta consumatorii, descopera si iau in considerare afacerile locale, si nu stiu de unde sa inceapa.

Secretul in a incepe sa iti construiesti o fundatie puternica pentru succesul cautarilor locale verificand notiunile de baza. De aici, poti profita de avantajul altor oportunitati, incluzand media platita, pentru a genera o vizibilitate mai mare pentru brandul meu.

Asigura-te ca informatiile cheie despre afacerea ta sunt precise si accesibile

Unul din cele mai importante aspecte a cautarilor locale, este sa te asiguri ca informatiile despre afacerea ta sunt consistente, precise si accesibile pe internet. Totusi 50 la % din afacerile mici au listari online de informatii nepotrivite, potrivit unui sondaj. Daca informatiile din afacerea ta sunt invechite sau apar in diferite moduri in locuri diferite, nu numai ca iti va scadea vizibilitatea in cautare, si va face dificil sau chiar imposibil pentru ca potentialii clienti sa te gaseasca.

O abordare buna sa rezolvi aceste probleme, este sa profiti de avantajul serviciilor de listari locale online, pentru a-ti administra activ informatiile de afacere prin platformele locale de cautare.

Pentru majoritatea site-urilor populare, cum este Google, asigura-te ca ai obtinut listarile manual si ai facut editarile necesare imediat.

Populeaza lista locala de afaceri din top

De indata ce informatiile tale de baza de pe platformele de cautare locala sunt precise, construieste lista celor mai populare site-uri pentru a include informatii aditionale dupa care clientii s-ar putea uita.

Peste jumatate din clienti sunt interesati de ore de operatiuni, adrese de website si informatii de preturi. Aditional, mai mult decat 38 la % din clienti cauta analize online mai tarziu.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *