Si Bing iti ofera dreptul de a fi uitat

Despre Bing

Despre BingDupa 6 saptamani dupa ce Google si-a lansat formularul pentru Europeni ce vor sa faca solicitarea a dreptului de a fi uitati, Microsoft Bing si l-a lansat pe al lor. Formularul difera de cel al lui Google, dar atat Google, cat si Bing, de asemenea si alte motoare de cautare au obligatia de a urmari mandatul si sa analizeze fiecare cerere trimisa lor. Formularul ofera celor de la Microsoft destule detalii pentru a lua decizia daca vor inlatura continutul din listarile cautarilor lor sau il vor lasa, bazat pe mandatul Uniunii Europene stabilite aproximativ doua luni in urma.

Formularul incepe cu un mesaj :

Daca esti rezident Europeana si vrea sa faca o cerere ca Microsoft sa blocheze rezultatele cautarii pe Bing in raspuns cautarilor pentru numele tau, te rog foloseste acest formular.

Va incurajam sa furnizati informatii complete si relevante pentru fiecare intrebare aplicabila din acest formular. Vom folosi informatiile pe care le-ati furnizat pentru a va evalua cererea. Am putea lua in considerare alte surse de informatii in afara de acest formular pentru a verifica sau suplimenta informatiile pe care le furnizezi. Informatia ne va ajuta sa luam in considerare echlibrul dintre interesul confidential individual, consistent cu legea Europeana. Ca rezultat, facand o cerere nu garanteaza ca un anumit rezultat in special va fi blocat.

Nota ce are legatura cu copiii minori. Daca esti minor, ai putea inscrie acest formular de unul singur. Daca esti un parinte sau un tutore a unui minor, ai putea sa inscrii acest formular in numele minorului, in cazul in care, toate referentele la tine sau la al tau se va referi la un copil minor.

Avand in vedere ca multe intrebari au fost ridicate despre cum regulile recente din Curtea de Justitie a Uniunii Europene ar trebui sa fie implementata, acest formular si procesele care au legatura cu el, s-ar putea schimba in timp ce un ghid aditional devine disponibil. Inscrierile in formular ar putea fi reevaluate in timp.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *