Da, SEO pe patru roti. Pentru ca in multe situatii trebuie sa te deplasezi pentru intalniri si semnari de contracte.

Trebuie sa fi tot timpul pregatit. Daca lucrezi in industria asta, stii la ce ma refer. Eu am o tragere de inima pentru Mercedes mai nou, insa de mititel mi-a placut masinile Audi. Luxul unui Mercedes este greu de egalat insa Audi a trecut de la Audi 80 la Audi A4 care intra pe piata in 1994. Apoi, Audi scoate A5 si asa mai departe. Insa, nu stiu daca careva a vazut cum arata un Audi A9.

E o masina care daca o parchezi in fata restaurantului te faci remarcat. E masina care e aratata cu degetul pe strada de catre oameni. E masina care te face invidios si te face sa-ti doresti cu ardoare una.  Audi A9 e mortala, din toate punctele de vedere. Si binenteles, o poza face mai mult decat 1000 de cuvinte, asa ca ce sa mai, uitati-va mai jos.

Si revin la titlul articolului, SEO pe patru roti acum, si zic: Daca ai un Audi A9 atunci cand mergi la o intalnire pentru un contract cu siguranta o sa semnezi contractul. O asemenea masina este opulenta. Clientul/omul de afaceri care vrea sa-si optimizeze site-ul va zice despre tine ca esti un om de succes, iar business-ul tau este cel mai bun daca-ti permiti o asemenea bijuterie.

In lumea afacerilor, trebuie sa arati bine. Chestiuni de igiena personala nici nu are rost sa le mentionez, lucruri precum intotdeauna barbierit sau parul tuns si aranjat care sunt normale. Trebuie sa fi imbracat bine, dar asta nu inseamna un costum de 2000 de euro, ci sa arati bine si sa te simti bine. Si binenteles, conteaza sa ai o masina care face cu ochiul. Audi A9 nu iti face cu ochiul, insa s-ar putea sa fi „hartuit” vizual de unele femei daca te prezinti la volanul unei asemenea masini.

Personal, daca o sa-mi permit, ma gandesc sa achizitionez o asemenea masina. In caz contrar, o sa aleg ceva din gama Mercedes, low cost dar care sa arate bine.

De patru roti am vorbit, sa discutam si despre SEO putin. O sa combinam subiectele si o sa discutam despre nisa auto a Internetului si cine alege sa se optimizeze. Afacerile cu piese auto second hand nu merg, pentru ca se gasesc la tot pasul outdoor si nu are rost sa comanzi de pe Internet. In schimb, site-urile de stiri auto, piese auto originale si site-urile care vand masini sunt afaceri care merg din ce in ce mai bine.

Insa batalia fiind mare, este nevoie de SEO. Acum, fie apelati la o firma care este specializata pe acest domeniu fie folositi diverse tertipuri pentru atragerea de backlinkuri.

Astfel, va dau si cateva ponturi:

– concursurile (cu premii binenteles) atrag backlinkuri

– controversa atrage articole despre site-ul tau si asta inseamna si backlinkuri 😀

– si cea mai eficienta metoda este aceea de a oferi materiale de calitate pentru a primi recomandari

Acestea fiind spuse, inchei si acest articol si va doresc toate cele bune.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *