S-a lansat PaytoShare.ro

 

Salutare, revin după 2 săptămâni pe blog deoarece am lucrat împreună cu Andrei la un proiect ce ne-am „mâncat” aproximativ 3 luni de zile şi un tenculeţ cu bani :D.

Ideea ne-a venit când am observat că Facebook-ul nu oferă posibilitatea să primeşti distribuiri pe bani. De acolo, am devoltat ideea şi pentru Google + şi Twitter. Având în vedere numărul foarte mare de utilizatori pe care aceste reţele sociale le au, ne-am gândit că este perfect să creăm prima comunitate de acest fel care va fi plătită pentru like-urile şi distribuirile pe care le face. La urma urmei, o faceţi gratis şi nu aveţi nimic de câştigat. Însă cu www.PaytoShare.ro câştigi de fiecare dată când dai like şi distribui ceva pe wall-ul tău.

 Ce oferă Paytoshare utilizatorilor de reţele sociale?

– bani pentru fiecare like + distribuire (Facebook)
– bani pentru fiecare tweet + abonare (Twitter)
– bani pentru fiecare plus + distribuire (Google+)
– plăţi rapide 24 ore – 48 ore (prin PayPal şi Transfer Bancar)
– câştig pe viaţă din programul de afiliere
– flux continuu de campanii datorită faptului că în spate se află compania e-Advertising, care are peste 1 an de activitate.

 

Nu suntem afiliaţi cu brandurile menţionate în nici un fel. Platforma noastră adună utilizatorii la un loc şi nu forţează pe nimeni să dea like sau distribuie. Utilizatorii fac acest lucru pentru că vor (şi logic), sunt plătiţi.

Îţi place ideea? Împarte cu prietenii tăi acest articol sau platforma Paytoshare.ro

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

4 comentarii

  1. Pacat ca utilizatorii trebuie sa aibe minim 300 de prieteni pentru a putea face bani prin like si share, in rest mi se pare o idee geniala. 🙂

  2. astept campanii mai multe … 🙂

  3. […] la campaniile clasice, unde reachul îţi e oferit pe post de bonus, ci la chestiile de genu’ ăsta. Băieţii, cu care am mai avut io nişte discuţii, vor să strângă o comunitate cu care să […]

  4. Au cazut multe site uri de acest gen atat in ro cat si inafara sferei Romanesti, este un forum romanesc ce discuta despre aceste site-uri, rugaminte mea ar fi sa aruncati o privire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *