Review www.cazarehotelurimamaia.ro/

Am primit un email de la un prieten care mă ruga să fac un scurt review despre cazarehotelurimamaia.ro şi să-mi spun părerea, obiectiv, despre site.

Ca aspect, site-ul este simplu, nefiind împopoţionat cu diverse chestii inutile.  Personal, i-aş da puţin mai multă culoare, în special logo-ului şi aş pune accentul pe brand.  Aş adăuga în sidebarul din dreapta un widget cu Facebook, pentru a strânge like-uri. Vrând, nevrând, Social Media contează.  Aş vrea să găsesc un buton de Contact, astfel dacă merg în Mamaia şi am nevoie de cazare să pot contacta rapid pe cineva care să mă ajute.

Site-ul are Pagerank 1, vreo 50 de pagini indexate de Google foarte puţine backlinkuri valide. Are robots.txt dar îi lipseşte  sitemap.xml. Practic, site-ul permite crawlerilor Google să intre pe site, să citească şi să indexeze paginile, însă nu pot fi catalogate şi nu pot primi prioritate în funcţie de preferinţele webmasterului.

Are permalinkurile de tip Google friendly deci e ok.

Site-ul este unul nişat şi are ca scop promovarea hotelurilor din staţiunea Mamaia.  Este un site tânăr, dar pe măsură ce prinde vechime (având în vedere că e şi .ro) acesta va urca liniştit. Recomand să fie actualizat cel puţin o dată pe săptămână, şi după ce s-a stabilit o zi să se respecte acea constanţă.  Având în vedere că un singur articol pe săptămână e deajuns să aibă o preponderenţă a cuvântului cheie de 3%.  Site-ul poate fi îmbunătăţit ca aspect,  adăugat informaţii şi pagini noi şi ar trebui din punctul meu de vedere să fie rezolvate „problemele” de SEO onpage.

Acestea fiind spuse, închei scurtul meu review aici, şi vă puteţi uita oricând peste www.cazarehotelurimamaia.ro să-mi spuneţi părerea voastră.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *