REVIEW SEO PENTRU WWW.LATINO-TIME.RO

Ultimul review SEO este făcut acum ceva zile aşadar mă apuc să creez un nou review care va viza site-ul www.latino-time.ro

 

 

Scurtă introducere

Latino-time este cea mai bună sală de dans latino din Bucureşti, atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Site-ul are un design atractiv,  o sumedenie de informaţii despre toate cursurile de dans  şi promoţii care merită de luat în seamă.

O să trec direct la review şi o să încep cu traficul de pe site.

Trafic:

Locul 9,696 în România şi 1,225,879 în lume. Traficul de pe site este 100% venit din România, un indice foarte bun.

Impactul în Social Media : 

Pe platformă sociale  cunoscute (Facebook, Twitter şi Google+) impactul este scăzut. Contul de Twitter @latino_time este liber. Recomand să-l înregistraţi.

Optimizare pentru mobil: 

Se încarcă foarte greu pe mobil.

[checklist]

  • Nu are conţinut Flash ceea ce e bine pentru versiunea mobilă

[/checklist]

 

[badlist]

  • Lipseşte Apple Iconul
  • Lipseşte Mobile CSS
  • Nu are Mobile Redirection
  • Deasemenea nu găsesc nici Meta Viewport Tag

[/badlist]

 

SEO Basics

[checklist]

  • Redirect. Cu sau fără www. , site-ul te trimite către acelaşi url.
  • URL rewrite: Perfect. Link-urile sunt „curate”, deci Google-Friendly.
  • Site-ul are robots.txt şi sitemap.xml, lucru minunat.

[/checklist]

Conţinut SEO

Titlul are 58 de caractere şi se încadrează perfect, iar descrierea are 147 de caractere acest lucru fiind deasemenea bun. Metakeyword-urile sunt 3 la număr, puse cam incorect şi recomand să fie folosite cuvinte cheie ce conţin şi numele domeniului (brand), lucru pe care Google pune mare accent. Un exemplu concret şi demn de urmat este: dansuri copii latino-time.ro

Site-ul contine headinguri si imagini, insa din 21 de imagini găsite la 8 nu găsesc atributul „alt”. Rata text/html este de 8,09% şi recomand ca acesta să fie între 15% – 25%.

Site-ul nu conţine Flash sau Frames, astfel nu îngreunează navigarea şi site-ul mai primeşte o bulină albă. Site-ul are blog, lucru nemaipomenit deoarece ajută foarte mult din punct de vedere SEO actualizând practic site-ul de fiecare dată când se postează un nou articol.

Autoritate SEO

Site-ul are Pagerank 3, puţine pagini indexate de Google (194 la număr) , majoritatea fiind cele de pe blog. Ca număr de backlinkuri e foarte bine, site-ul are linkbuilding şi merge spre mai bine în continuare. Este înscris în DMOZ, cel mai cunoscut şi apreciat director din lume, şi felicitările mele pentru asta. Creşte foarte mult cota site-ului datorită acestui lucru.

Uzabilitate

Site-ul are favicon, are o pagină custom de eroare 404 iar limba declarată (ro) este şi cea găsită de Google. Are doar 1 singură eroare şi un singur avertisment din partea W3C validator. Acest lucru nu e problematic.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Per general, site-ul se prezintă foarte bine. Are şi parţi slabe ca fiecare site pe care l-am revizuit dar şi parţi foarte bune, unele pe care nu le-am găsit la alte site-uri pe care le-am evaluat.

Din punctul meu de vedere, site-ul www.latino-time.ro obţine nota 64,8 din 100 (punctaj maxim). Este şi cea mai mare notă acordată de mine unui site evaluat. Şi asta pentru că are o mulţime de calităţi, are un linkbuilding solid care prosperă şi binenţeles, este foarte atractiv.

Până data viitoare, voie bună. Stimă

 

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

1 comentariu

  1. as dori si eu un review de genu ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *