Provocarea lunii noiembrie

Luna octombrie 2012, a fost o lună normală pentru mine. Adică, am muncit la firmă zi de zi, mi-am ţinut emisiunea la radio zilnic, mă desfătam cu bere seara după muncă. Pe plan profesional lucrurile au mers de la bine în sus, firma aflându-se în expansiune. Sunt încă la început  dar o să merg tot înainte, pas cu pas, treaptă cu treaptă.!

Pentru noiembrie 2012, (cât a mai rămas) îmi propun să dorm câte 8 ore pe noapte. În cazul meu ar fi perfect, eu având un program dat peste cap, şi dorm câte 4, 5 sau 6 ore pe noapte. Nu sunt niciodată odihnit şi cred că ar fi cazul să fac acest pas. Tot până la sfârşitul lunii îmi propun să dublez numărul de clienţi fideli ai firmei. Prin fidel, mă refer la clientul care comandă regulat.

Obiectivul meu de 8 ore de somn pe noapte probabil pare uşor, însă a-ţi forma un ceas biologic şi să fi organizat e destul de greu în zilele noastre. Eu o să încerc să reuşesc.

Întrebare pentru voi: De ce nu încercaţi să vă depăşiţi o limită sau să vă ambiţionaţi să faceţi ceva la care vă gândiţi de mult? Încercaţi 30 de zile pentru că eu zic că merită. Eu am început să fac acest lucru după ce am citit un articol pe blogul unui american al cărui fan sunt.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

1 comentariu

  1. eu incerc sa imi depasesc limitele, acolo unde este posibil, dar cel mai adesea inexistenta timpului iti distruge toate planurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *