Îmbunătăţiri aduse la „Pagerank Status”.

7seo.ro statistici

Toolbarul pentru Chrome, creată de Chromefans a fost îmbunătăţită. Update-ul s-a făcut astăzi, 22 septembrie 2012.

Iată cum arată şi cum afişează informaţiile toolbarul „Pagerank Status” acum:

7seo.ro statistici
În prima fază băieţii au găsit un logo, apoi afişează o reclamă iar în ultima parte un banner în care promovează site-ul lor. Toate acestea le găsiţi în partea de sus. În continuare, au lărgit paleta grafică (cu mult mai mult) şi oferă statistici mai multe.

Pagerank

Îţi afişează pagerankul instant al site-ului sau paginii pe care te aflii. Dacă eşti webmaster poţi să mergi pe o pagină dedicată de unde să-ţi alegi un buton care să afişeze Pagerankul siteului tău.

Informaţii Domeniu

Poţi merge pe o pagină dedicată unde poţi vedea cine este administratorul site-ului sau poţi afla DNSul direct, deoarece este afişat.

Stocare

Arată dacă site-ul tău a fost stocat de Arhive.org sau Google. Binenţeles, şi data când a fost făcută ultima stocare.

Trafic

Aici poţi vedea traficul site-ului tău la nivel global. Informaţiile prezentate sunt luate de pe site-uri de profil precum Alexa, Compete şi Quancast. Traficul global este calculat de aceste site-uri în funcţie de vizitatorii care au toolbaruri şi trimit informaţia către ei. Acest lucru l-am explicat într-un articol precedent.

Geolocaţie

Ip-ul, ţara şi locaţia îţi sunt afişate şi puse la dispoziţie.

Pagini indexate

Îţi arată instant, fără să cauţi tu manual şi greoi, câte pagini indexate ai pe cele mai importante motoare de căutare din lume.

Grafic pentru trafic

Pentru a nu mai intra pe Alexa şi căuta graficul de trafic personalizat, cei de la ChromeFans l-au adăugat direct în toolbar. Foarte util dealtfel.

Onpage

Află ce tehnologii foloseşte site-ul tău, direcţionându-te pe BuildWith. Mai jos ai afişat dacă site-ul tău dispune de robots.txt şi sitemap.xml

Impact în Social Media

Câte likeuri pe Facebook, menţiuni pe Google+  sau în câte tweeturi este site-ul menţionat? Simplu, ţi se afişează în toolbarul „Pagerank Status”

Backlinks

Câte backlinkuri are site-ul tău? Toate aceste date îţi sunt afişate, şi îţi arată câte backlinkuri ai indexate de Alexa, Google şi Bing.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

5 comentarii

  1. Folosesc si eu acest toolbar si pot spune ca sunt foarte multumit de el.

  2. nu folosesc chrome din mai multe motive ..

  3. Super … mai multe informatii dintr-o privire.

  4. eu nu ma omor de instalez toolbaruri, dar cred ca de data asta o sa fac o exceptie…

  5. Il folosesc de ceva vreme, am vazut ca l-au imbunatatit. E destul de interesant sa arunci o privire asupra blogurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *