Google angajeaza un SEO manager pentru a imbunatati propriul rank

Cele mai recente stiri dezvaluie faptul ca cei de la Google au un nou loc disponibil in echipa. Asta inseamna ca au nevoie de un specialist SEO care sa genereze mai mult trafic organic. Portalul lor a fost si sursa unei astfel de stiri.

Pe cat de promitator pare acest tip de job aduce cu sine si numeroase responsabilitati. Iata cateva din cerinte, asta ca sa ne facem o idee despre ce inseamna sa te angajeze cei de la Google:

  1. Spun ei, au nevoie de o strategie SEO pentru blog, o strategie sociala. Asa ca un candidat ideal este si cel care trebuie sa coopereze cu toate departamentele in acest sens, de la vanzari la cel de marketing.
  2. Candidatul cu pricina trebuie sa creeze un cod web care sa asigure elemente calitative, care sa tina cont de un continut bun pentru motoarele de cautare si pentru modul in care se indexeaza.
  3. Site-urile realizate trebuie sa aiba un interes comun si mai specific de atat trebuie sa fie de interes pentru o arie larga de persoane ca si public tinta.

Desigur, o adaptare constanta din punct de vedere al trendurilor din punct de vedere SEO inseamna de asemenea parte din aceasta lista de cerinte pentru job. Si asta nu este tot. Pana la urma este vorba de Google, cerintele sunt foarte mari asa ca pentru cei cu studii inalte si de ce nu care isi doresc sa incerce norocul pentru mai mult ar putea aplica.

Sunt doar cateva din acele cerinte pentru postul cu pricina. Insa trebuie si sa fii la inaltimea asteptarilor lor, asadar se cere spre exemplu cel putin experienta de 2 ani pe un post similar sau cel putin experienta dovedita din punct de vedere SEO. Dincolo de teorie si partea de tehnica, exista si nevoia de cunostinte si abilitati din punct de vedere al problemelor ce sunt de rezolvat, de analiza si comunicare.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *