Dezvoltare Site prietenos SEO

HTML Continut

HTML ContinutMotoarele de cautare sunt limitate in cum se pot „furisa” pe web si interpreta continutul. O pagina web nu arata intotdeauna la fel pentru tine si mine, cum arata pentru motorul de cautare. In acest post ne vom concentra pe anumite aspecte tehnice ale construiri sau modificarii paginilor web, in asa fel in cat sa fie structurate, atat pentur motoarele de cautare, cat si pentru vizitatorii umani. Exista o parte excelenta a ghidului pentru a distribui cu programatorii, arhitectii de informatii si designeri, asa ca toata lumea ce este implicata in constructia unui site poate planui si dezvolta un site prietenos SEO.

Continutul indexabil

Pentru a fi listat in motoarele de cautare, cel mai important continut ar trebui sa fie in format text HTML. Imaginile, fisierele Flash, Java si alte continuturi non-text sunt de multe ori ignorate sau devalorizate de spiderii motoarelor de cautare, in ciuda avansarilor in tehnologia de crawling. Cea mai buna modalitate de a asigura ca cuvintele si frazele pe care le afisezi pentru vizitatorii sunt vizibile pentru motoarele de cautare este sa le plasezi in textul html al paginii. Cu toate acestea, metode mai avnasate sunt disponibile pentru acest lucru.

  • Imaginile in format gif, jpg sau png, li se pot atribui atribute „alt” in HTML, furnizand motoarelor de cautare ca o descriere text a continutului vizual.
  • Casutele de cautare pot fi suplimentate cu link-uri navigationale si usor de accesat pentru crawleri.
  • Continutul continut de pluginuri Java sau Flash poate fi suplimentat cu text pe pagina.
  • Continutul Audio si Video ar trebui sa aiba o copie care o acompaniaza, daca cuvintele si frazele folosite sunt menite sa fie indexate de motoarele de cautare.

Vazand ca un motor de cautare

Multe website-uri au probleme semnificative cu continutul indexabil. Folosind caracteristici de cache Google, suntem capabili sa transmietm acest lucru motoarelor de cautare.

 

 

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *