Cum poți obține o programare la salon direct din platforma Stailer?

stailer

Stailer este o platformă și o aplicație care facilitează programarea la saloanele de beauty. Dacă ești interesată să găsești serviciile de care ai nevoie cu ușurință atunci Stailer este platforma pe care o poți folosi cu mare încredere.

Orice programare se poate realiza online și totul este complet gratuit. Ședințele de răsfăț de care vei avea parte vor fi cu siguranță mai eficiente pentru tine.

Cu ajutorul acestei aplicații vei reuși să obții un loc pe scaunul hairstylistului preferat. Aplicația este intuitivă și este ușor de utilizat. Chiar și persoanele care nu sunt familiarizate foarte mult cu telefonul se vor descurca să facă o programare la salon.

Cum alegi hairstylistul potrivit pentru tine

  • Prețul este un criteriu important

Prețul este un criteriu important pentru toate persoanele care merg la salon. Fiecare salon are un preț diferit și din acest motiv este recomandat ca acesta să fie afișat. Salonul la care mergi trebuie să îți prezinte seriozitate și profesionalism. Nu este deloc firesc să îți perceapă alte costuri pentru anumite proceduri decât cele specificate inițial. Cu cât există mai multă transparență, cu atât vei fi mai mulțumită de colaborarea pe care o vei avea.

  • Modul în care salonul arată

Modul în care salonul arată este un alt criteriu important. Dacă vei face o programare din platforma Stailer atunci vei avea ocazia să ai parte de ședința de răsfăț mult dorită. Nimic nu se compară cu un salon care este întreținut și unde curățenia și ordinea sunt prezente.

Cu siguranță nu îți dorești să ajungi pe mâinile unui hairstylist dezordonat care nu are grijă de ustensilele cu care lucrează. Până la urmă vrei să ai parte de un serviciu calitativ de pe urma căruia să ai parte de bune rezultate. Părul tău te reprezintă și modul în care acesta arată îți va influența viața.

  • Pozele puse la dispoziție

Pe Stailer vei avea disponibile poze ale saloanelor de înfrumusețare. Vei găsi toate fotografiile de care ai nevoie pentru a face bune selecții. Dacă vrei să încerci ceva nou și nu știi la ce salon să mergi atunci poți oricând intra în aplicație și poți să îți faci programarea de care ai nevoie. Vezi mai multe aici despre Stailer și despre ceea ce implică această aplicație.   

Digitalizarea,  importantă în industria de beauty

Stailer este o platformă pe care o poate utiliza oricine, de la mic la mare. Această aplicație poate fi accesată în 41 din orașe din România și nu se oprește aici. Te poți bucura de Stailer de oriunde și la orice oră din zi și din noapte. 

Stailer este că o agendă personală care nu îți va da bătăi de cap. Vei putea vedea în lista ta toate informațiile despre programările pe care le-ai făcut și vei putea anula orice programare în caz că intervine ceva.  Vei scapă de zecile de apeluri pe care le faci în speranța că vei obține un loc liber pe scaunul hairstylistului. Nu ai cum să dai greș cu Stailer. 

Date de contact: support@stailer.ro

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *