Comunicarea SEO cu clientii

Despre SEO

Despre SEOCa si profesionist SEO, intelegi valoarea muncii pe care o faci. De asemenea intelegi ca nu toti clientii tai apreciaza cu adevarat ce este necesar sa faci SEO sa functioneze cu adevarat. Acest lucru se poate intampla datorita faptului care demonstreaza ca intoarcerea investitiei cheltuite pe SEO poate fi dificila. Asta nu inseamna, cu toate acestea, ca este imposibil.

Este important sa monitorizezi efortul de intoarcere a investitiei pe eforturile SEO. Trebuie sa faci acest lucru pentru a-ti justifica munca fata de clienti si clientii tai au nevoie de ele pentru a-si justifica cheltuielile pentru ei insasi sau administrarea lor.

Din pacate, SEO este primul lucru la care multe afaceri renunta in favoarea activitatilor care se prezinta cu statistici dificile de intoarcere a investitiei. Cum te descurci cu aceasta situatiei?

Lasa numerele sa vorbeasca

Cand demonstrezi valoarea SEO, sa utilizezi date grele este necesar. Urmatorii pasi pot ajuta la acest proces :

  • Monitorizeaza actiunile
  • Monitorizeaza veniturile
  • Monitorizeaza veniturile pe actiune.

Poate primul lucru care trebuie spus aici esteca vizitele pe care o pagina o primeste nu sunt neaparat o actiune. Pot fi, dar nu trebuie sa fie. Sa monitorizezi vizitele unei pagini poate furniza un screenshot al intregii activitati, dar datele cel mai important de monitorizat aici cand realizezi un raport pentru venituri sunt evenimentele si scopurile.

Evenimentele si scopurile in Google Analytics pot fi confuze pentru multe companii. Transforma aceasta confuzie in oportunitate pentru tine educandu-ti clientii despre ele, ce sunt ele si de ce sunt importante pentru afaceri.

Incepe definind cu exactitate ce inseamna evenimentele, dar si scopurile. Arata-le ca ceea ce ai facut tu in calitate de SEO conteaza pentru ei, insa lucrurile nu se intampla peste noapte si trebuie sa aiba rabdare, caci clientii vor fi nerabdatori sa le cumpere produsele sau serviciile de indata ce le acceseaza pagina.

 

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

1 comentariu

  1. Comunicarea este foarte importanta daca vrei sa tii o afacere in picioare.

Comentariile sunt închise.