Care sunt beneficiile modelelor la un studio de videochat. Află de la Prime Studios

beneficiile modelelor la un studio de videochat

Fiecare loc de muncă vine cu diverse avantaje și unele dezavantaje. În unele cazuri dezavantajele sunt cam mari și efortul nu merită, motiv pentru care oamenii caută fel și fel de soluții, oferte pe piața locurilor de muncă. Angajările la videochat au crescut în ultimii ani. Asta pentru că un astfel de loc de muncă aduce numeroase avantaje pentru angajate.

Dacă vorbim strict despre PrimeStudios veți afla că este unul dintre acele studiouri foarte apreciate datorită atenției pe care o oferă tuturor angajatelor, dar și a avantajelor pe care acestea le au. Mai multe despre acest aspect poți afla în rândurile care urmează.

Premii avantajoase, conform muncii depuse

Unul dintre beneficiile modelelor la un studio de videochat precum Prime Studios este faptul că modelele au posibilitatea de a primi premii lunare sau anuale. Vorbim aici despre un premiu ce constă într-un city break la finalul fiecărei luni pentru angajata care are cele mai multe ore lucrate în respectiva lună.

Totul este decontat de angajatori și modelul poate merge să se relaxeze după eforturile depuse. Este un loc de muncă la care efortul este apreciat și chiar premiat, ceea ce nu se întâmplă peste tot. De asemenea în fiecare an premiul pentru angajata cu cele mai multe ore online are posibilitatea de a face o operație estetică după bunul plac, totul decontat.

Alegeri lunare cu privire la program

Din păcate mulți oameni s-au obișnuit cu programul de muncă 8 – 16 și se mulțumesc astfel chiar dacă nu prea mai au timp de nimic atunci când ajung acasă. Ca și model de videochat unul dintre avantaje este faptul că fiecare își poate alege programul în fiecare lună astfel încât să poată petrece timp și cu cei dragi.

Variantele sunt dimineața, intermediar sau seara și astfel își pot rezolva problemele personale foarte ușor, fără să fie necesară o zi de concediu pentru o vizită la bancă spre exemplu. Timpul liber este foarte prețios și angajatorii de la PrimeStudios știu asta.

Beneficii materiale care nu sunt de ignorat

Salariul de start este unul destul de mare, cu mult peste minimul pe care majoritatea îl primesc. Asta înseamnă că indiferent de experiență modelele vor primi remunerație consistentă la final de lună. În primele luni va fi necesar să se obișnuiască cu mediul, cu munca, dar acest lucru nu le va afecta viața personală pentru că beneficiază de acel salariu avantajos.

În plus modelele primesc și comision din munca pe care o depun. Cert este că salariul este unul dintre acele avantaje majore pentru care fiecare femeie alege să fie model de videochat.

Ajutor din prima zi

Indiferent dacă un model are sau nu experiență anterioară este ajutată să se obișnuiască cu mediul și cu stilul de muncă. Asta înseamnă că beneficiază de traininguri și chiar de cursuri de limba engleză dacă are nevoie.

Toate acestea sunt oferite de cei din echipă pentru ca fiecare model să se simtă cât mai pregătită și susținută. Poți afla mai multe din pagina principală.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *