Blog 7seo.ro – studiu de caz

blog cum sa

Vă amintiţi probabil că am scris un articol despre 3 strategii pe care au adus 11.710 abonaţi unui A-lister de pe .com. Tot în acel articol am scris că strategia prin concurs o să o adopt. Nu a durat mult (o zi cred) că am lansat un concurs pentru bloggeri şi cititori.

Acum, la patru săptămâni de la momentul lansării concursului vă invit să citiţi rezultatele obţinute şi vă las pe voi să trageţi concluziile. Premiile concursului au fost modice însă cerinţele erau la fel. Trebuia să te abonezi la blog, şi într-o săptămână aflai dacă ai câştigat primul volum al seriei „Jocurile Foamei”. Câştigătoarea şi-a primit premiul şi eu încă aştept să trimită o poză cu cartea să o vedeţi şi voi. Tot în acest concurs, bloggerii care doreau un „premiu online” puteau să-l obţină printr-o menţiune pe blogul personal despre concurs.

În total, am adunat 70 de abonaţi (care au confirmat subscrierea) şi am avut 6 menţiune pe alte bloguri, toate aceste lucruri în 7 zile.  După concurs, 4 abonaţi s-au dezabonat (era de înţeles că unii o să o facă) însă au rămas 66 de abonaţi pe care mă citesc şi cărora le mulţumesc pentru fidelitate. Cele 6 menţiuni mi-au adus link juice şi mă ajută la PR şi backlinkuri.

De atunci şi până acum caut să îmbunătăţesc valoarea blogului şi a informaţiilor oferite. Zi de zi, blogul 7seo.ro creşte văzând cu ochii. Mulţi mă întreabă cum într-o lună de la lansare am ajuns să am rankul alexa pe care îl am sau cum de sunt comentat. Eu nu pot decât să vă arăt câteva cifre, care demonstrează că strategia mi-a adus cititori fideli iar articolele scrise „la rece” mi-au adus vizite şi trafic pe blog.

statistici 7seo.ro

 Să vă mai zic că după ce am scris review-ul pentru d-petre.ro dumnealui, a scris un articol pe blogul personal unde a menţionat articolul? Şi acela este un backlink şi totodată aduce şi trafic direct. Uite câte beneficii ai, dacă scrii pentru lume nu pentru tine.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

3 comentarii

  1. Mult succes in continuare si te mai astept cu sfaturi si cu articole interesante.

  2. Uau, bravo si succes.
    O sa fac si eu un concurs in scurt timp. Trebuie doar sa-l gandesc putin

  3. Postarea rezultatelor este o strategie excelenta. Bafta in continuare

Comentariile sunt închise.