Am făcut o categorie numită general, pentru că o să postez şi lucruri ce ţin de alte domenii decât SEO. Încep cu primul articol în această categorie, în care o să prezint o parte din experienţa mea din Timişoara.

Ajuns în Timişoara, obosit de pe drum am mers şi am luat masa apoi am avut o întâlnire la Swiss House Club, şi îi zic numele nu pentru a-i face reclamă, ci pentru că mi-a plăcut enorm de mult acolo. Chiar m-am simţit bine, eu şi oamenii cu care m-am întâlnit. O fi atmosfera de acolo sau rafinamentul şi bunul gust de m-a dat pe spate. Am ajuns în Timişoara pentru a mă implica într-o afacere (online binenţeles), un proiect frumos de tot. Întâlnirea a avut loc într-o sala de conferinte din Timisoara , sală care o găsiţi şi pe hotelstrelitia.ro

Alt loc fain unde m-am simţit foarte bine. Este şi hotelul la care am rămas peste noapte şi pot să spun că m-am simţit ca acasă. Au mai fost locuri, precum în Iaşi şi Bucureşti, unde m-am simţit ca acasă, însă Timişoara m-a dat pe spate. Atât cu restaurantele şi hotelurile cât şi cu bunul gust pe care îl au cei de acolo. În asemenea condiţii, cum să nu meargă afacerile ca pe roate. Totul a decurs pefect, m-am întors acasă după o afacere încheiată cu succes. O să aflaţi curând şi despre ce proiect online este vorba.

Acum, închei articolul gândindu-mă la servirea de la restaurantul hotelului care a fost impecabilă. Aşa şi închei. Impecabil.

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *