Afacerea online începe prin crearea unui website

Piaţa online din România se dezvoltă pe zi ce trece. Multe afaceri offline devin (şi) online. Şi asta e normal, având în vedere că pe Internet, nu ai nevoie de showroom, agent de vânzări, chirie şi alte lucruri.

Ai nevoie de o conexiune bună de Internet, câţiva oameni capabili să gestioneze o afacere online şi eventual spaţiu pentru depozitare. Înainte de toate, ai nevoie de o firmă care poate să-ţi transforme afacerea pe online. În primul rând ai nevoie de un website, care va fi de prezentare sau magazin online.  Cel mai bine e atunci când găseşti o firmă cunoscută sau recomandată de cineva, pentru serviciile oferite.

Personal, îi recomand pe cei de la e-advertising.co, o firmă din Suceava care oferă o gamă largă de servicii online, printre cele principale fiind crearea de website-uri de prezentare, creare de magazine online şi creare design. Nu ştiu dacă sunteţi sau nu în căutarea unor servicii de acest tip, însă e bine să ştii unde să mergi atunci când ai nevoie.

Eu cred că cel mai important lucru când vine vorba de crearea unui website, nu se rezumă la costuri ci la profesionalismul cu care acesta e făcut. Un website sau magazin online bine realizat şi structurat va atrage clienţi, şi asta înseamnă că afacerea ta va prospera.

Concluzie: Alege calitatea şi nu te uita la 2 lei în plus.  Stimă

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

2 comentarii

  1. ar fi trebuit un articol seo mai amplu

  2. Luna asta am vazut un seriviciu online ce practic are un pret de 5-10 ori mai mare decat il ofera alte persoane de fel.

    Nu este problema pretul mare(asa cred eu), eu chiar ma bucur sa vad preturi tot mai mari, ma gandesc ca astfel se vor crea tot mai multe locuri de munca.

    Nu de alta dar omul vrea nu vrea, de cele mai multe ori tot pe la locul bine platit ajunge in final.

    Ceea ce a multumit foarte mult pe lume din ce am observat a fost desing-ul, deci un design chiar si face banii atunci cand multumeste tot mai multa lume.

Comentariile sunt închise.