Actualizare în SERP – 10 noiembrie

Am trecut cu bine (unii) de actualizarea de Pagerank de pe 7 noiembrie iar acum Google dă unora bătăi de cap, altora bătăi la inimă.

Astăzi, gigantul motor de căutare face schimbări majore în clasamente. Cu toţii ştim că Panda + Pinguinul actualizează clasamentele din 2 în 2 ore.  Însă alea sunt numite fluctuaţii, în funcţie de modificările făcute on site, de link building şi de concurenţă. Actualizările în SERP (Search Engine Result Page) se fac deobicei o dată pe lună şi binenţeles după o actualizare de Pagerank.

www.Articole-Sponsorizate.ro a fluctuat în momentul actualizării din minut în minut. Sărea şi câte 5-6 poziţii pe unele cuvinte cheie. Nu vorbesc de cuvinte cheie cu impact redus ci la cele pe care se bat o ţară întreagă precum: seo, optimizare seo şi alte cuvinte conexe.

Această actualizare mai mare va dura până mâine cel mai probabil, între timp vor exista fluctuaţii mici şi mari. Momentan, din ce observ la clienţii mei, vorbim doar de îmbunătăţiri în SERP majoritatea câştigând mult de tot.

Aştept şi de la voi informaţii cu privire la evoluţia site-urilor voastre în clasament.

Despre admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Pingback:Page rank. Google. Bizcamp 2012.

  2. La mine e ok. Am schimbat din WT adresa blogului vechi iar acum pe cel nou primesc trafic mai mult din google si inclusiv de pe mai multe cuvinte cheie. Macar la capitolu asta ma place sefu’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *