Abordeaza o noua strategie de continut

Continutul e strategie

Continutul e strategieAngajeaza oamenii potriviti

Ai nevoie de :

  • Un website developer, unul care este deschis la o varietate de platforme si poate discuta avantajele si dezavantajele fiecaruia cu tine.
  • Un designer, unul care iti poate tansforma viziunea in realitate. Asigura-te ca angajezi pe cineva ce foloseste metode care sunt prietenoase cu optimizarea SEO ce urmeaza sa iti fie facuta.
  • Un SEO Tehnic, unul care sa se asigure ca nu pierzi nici o pozitie existenta sau trafic o data cu relansarea site-ului, si acele principii SEO sunt folosite corespunzator.

Determina-ti strategia de continut

Trebuie sa concepi si sa implementezi o strategie de continut grozava. Cea mai buna metoda sa realizezi un site, este in jurul continutului de care utilizatorii tai au nevoie si il vor, dar acest lucru nu este intotdeauna fezabil. Daca ai deja o multime de continut bun, ar fi bine sa te uiti la calitatile pe care le ai deja si sa incerci sa umpli golurile din alte parti.

Incepe de la Zero

Cercetarea cuvintelor cheie ar trebui sa fie primul tau pas. Categoriseste-ti cuvintele cheie in categorii bazate pe intentii si gandeste-te la continutul pe care trebuie sa-l scrii pentru a indeplini nevoile fiecarui subiect. Asigura un singur subiect si o lista de cuvinte cheie pentru fiecare pagina. Nici o pagina nu ar trebui sa aiba mai mult 3-5 cuvinte cheie, iar acestea ar trebui sa fie pe subiect.

Similar, toate cuvintele cheie din care alegi pentru o pagina, ar trebui sa fie concentrate pe acelasi stadiu din ciclul de cumparare. Cuvintele cheie trebuie sa fie toate centrate in jurul informatiilor culese. Nu ai vrea sa arunci un cuvant cheie nepotrivit in acel amestec bine realizat. Este o concentrare nepotrivita pentru o pagina informationala.

De aceea, continutul este foarte important pentru strategia ta SEO si pentru un flux de trafic mai bun.

 

admin

"Vrei sa ajungi sus? Ridica-te, încearca, reîncearca, urca, cazi apoi ... ridica-te!"

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *